elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Shopping Service

Shopping Service

Service Status:
Tjenesten er åpen

——————————————————————————————————————————————————–

Generell informasjon:
Jeg går på skole i Tokyo og ukedagene kan derfor være noe hektisk. Jeg prøver å få handlet innen to dager etter at pengene er kommet inn på konto. Når jeg ikke dette, blir det gjort førstkommende helg.

Jeg handler for øyeblikket kun i butikker, ikke online.

Jeg godtar overføring/betaling via Paypal.

Jeg skal ha full forskuddsbetaling på alle bestillinger. Overfører du for mye eller en eventuell vare ikke er på lager, tilbake betales naturligvis dette. Etter at jeg har handlet inn det du ønsker, vil jeg gi deg frakt kostnader og kalkulere commission fee. Dette skal betales før jeg sender pakken til deg.

Jeg godtar ikke returneringer eller kanselleringer. Ingen unntak!

Jeg ønsker at du kan legge igjen en tilbakemelding på feedback siden min her eller på LJ etter at transaksjonen er avsluttet. Jeg vil også legge igjen til deg dersom du oppgir link.

 

Shopping Service Skjema:
Du skal alltid inkludere “Shopping Service Skjemaet” når du kontakter meg ang. shopping service. Min e-post adresse er: ulrickeblog@gmail.com

  • Feedback link (Ebay, Lj e.l)
  • E-post adressen som er knyttet opp til paypal kontoen.
  • Ønsket frakt metode
  • Shopping info: linker til ønsket objekt eller bilder og størrelse/farge/antall informasjon. Hvor ligger butikken? Har du en tidsfrist? Noe annet som er viktig for deg?

 

Mine priser:
10% av varen(e) & fraktens totalverdi
Train fare kostnader
Shipping (EMS, Airmail or SAL; se under for info)
Eventuell Paypal fee

 

  • Jeg tar 10% av varen(e) & fraktens totalverdi som betaling. F.eks hvis totalverdien er 7690yen vil min «lønn» være 769yen. Handler du på salg, vil jeg ta 10% av den ORGINALE PRISEN, ikke salgs prisen.
  • Train Fare fee per tur du etterspør (så finn ut hva du skal ha før du sender meg ut for å handle). Ligger vanligvis på 400-800yen tur-retur.
  • Frakt kostnader fra meg til deg. Jeg tilbyr tre ulike alternativer.

 

Shipping:
Jeg tilbyr tre ulike alternativer; EMS, Airmal and SAL. Listet fra høyest til billigst pris. Nevner du ikke noe om ønsket fraktype, vil jeg sende med EMS. EMS er å anbefale!

  • EMS er raskest og den mest pålitelige fraktmetoden jeg tilbyr. Den er forsikret og har sporingsnummer. EMS tar vanligvis 4-5 dager å ankomme til de fleste steder. Pakker på over 2kg eller pakker med store mål MÅ sendes med EMS.
  • Airmail tar omtrent 1 uke til de fleste steder. Pakker på over 2kg kan ikke bli sendt via Airmail. Pakker med store mål kan heller ikke bli sendt med airmail, jeg vil kontakte deg hvis dette er tilfellet. Airmail er ikke forsikret og tilbyr ikke sporingsnummer. Use it at your own risk.
  • SAL (Economy Airmail) tar vanlgivis 2+ uker til de fleste steder. Pakker på over 2kg kan ikke bli sendt via Airmail. Pakker med store mål kan heller ikke bli sendt med airmail, jeg vil kontakte deg hvis dette er tilfellet. Airmail er ikke forsikret og tilbyr ikke sporingsnummer. Use it at your own risk.

 

Kommunikasjon:
Jeg forventer god kommunikasjon mens transaksjonen er i gang. Det betyr å svare på meldinger innen 24-48 timer. Har du ikke mulighet til dette, må du oppgi det ved bestillingen. Jeg svarer som regel innen 24 timer (ikke alltid).

 

Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me

Categories

Archives