elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Eeveelutions headlines

Jeg er stor Eveelution fan, de er absolutt mine favoritt pokemoner og det har de vært siden jeg var liten. Mareep familien er på en god andre plass. Jeg ville gi bloggen et lite særpreg med noe som ikke mange har, derfor laget jeg disse eeveelution overskriftene. Noen er plassert i kategorier, mens andre har sin faste plass på egne sider. Jeg har forsatt to til gode (Jolteon og Vaporeon), disse blir tatt i bruk dersom jeg lager flere sider i menyen eller oppretter nye kategorier. Kjempe søte eller hva lovequestion))

Inspiration2

Arts&Crafts

Wants & Wishes

For Sale2

Outfit & Make-up

Purchases

Food & Treats

Shopping Service

Ulricke i Japan

Ulricke tester

Feedback2

Konkurranser & Blog Challenges

Hverdag & Annet

Dyr2

Signatur

One Response to Eeveelutions headlines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives