elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Meiji Shrine

Personlig mener jeg at Meiji Shrine er en av de turist attraksjonene i Tokyo som er et absolutt must. Området er dekket med store trær og skog som er en fin avbrekk fra det ellers travle og urbane Tokyo. Er du heldig kan du også få med deg en vielse hvor brudgommen og bruden er kledd i tradisjonelle kimono. Meiji skiller seg litt ut i forhold til flere andre asiatiske templer som gjerne kan være litt “glorete” med mye gull og store Buddha figurer. Det er også gratis inngang til ulikhet med flere andre store turist feller.

Meiji Shrine7

Meiji Shrine5

Meiji Shrine2

Meiji Shrine10

Meiji Shrine

Meiji Shrine4

Meiji Shrine8

Signatur

One Response to Meiji Shrine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives