elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Puppies in pet shop!

Jeg dro innom enda en dyrebutikk denne uken, det begynner å bli skummelt farlig! De har så mange utrolig flotte dyr, og mange lever dessverre i dårlige tilstander. Jeg får vondt og har lyst å redde alle sammen. Heldigvis hadde dyrene i denne butikken det mye bedre enn de fleste butikkene jeg har vært i, samt hadde de også løpegårder hvor valpene fikk springe “fritt”.

Skjermbilde 2013-07-22 kl. 6.09.23 PM

Signatur

One Response to Puppies in pet shop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives