elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Pokemon Center

På torsdag etter skolen dro jeg og Patric til Pokemon Centeret, det var et koselig gjensyn. De har for øyeblikket masse eeveelutions artikkler i forbindelse med den nye utviklingen Sylveon. Jeg kommer til å laste opp en haul video senere, der jeg viser alt jeg kjøpte. Når vi kom ut fra butikken kom det en gruppe skolejenter og spurte om de kunne ta et bilde sammen med oss, kjempe artig!

Kaninører: Prisila, Kjole: Liz Lisa, Sokker: Harajuku, Sko: Shibuya 109
Pokemon Center 10 Juli_11

Pokemon Center 10 Juli_12

Pokemon Center 10 Juli_9

Signatur

One Response to Pokemon Center

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives