elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Koban

Koban er små politistasjoner eller rettere sakt små «polti bokser» spredd over hele Tokyo. Jeg gikk innom disse flere ganger når jeg var turist på mine tidligere ferieopphold i Japan, og det har blitt noen turer innom disse at jeg flyttet til Tokyo. Det henger som regel store kart på veggen, og politikonstabelene er mer enn hjelpsomme. Koban`en på bildet lå like rundt hjørnet fra hotellet jeg bodde på i 2010.

Koban

Signatur

One Response to Koban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives