elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Instagram

Første uken i juli lagde jeg meg en instagram konto. Jeg tar mange bilder, men flere av disse laster jeg ikke opp på bloggen. Dette er på grunn av at jeg ikke vet hvilken tekst jeg skal legge til bildene og latskap. God blaning vel og merke! Jeg vil derfor oppfordre de av dere som er interessert i å se flere bilder av mitt Japan opphold å følge meg der. Legger både ut instaweather, purikura, food, fashion og annet godis.

http://instagram.com/ulrickealette

Uten navn

Signatur

2 Responses to Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives