elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Welcome to Japan

Etter en lang flytur med mye magetrøbbel og lite søvn kom jeg endelig fram til leiligheten som skal være mitt nye hjem dette året. Det er en stor forandring å flytte fra 60kvm til knappe 11kvm, knøttliten hybel! Heldigvis er den større enn hva den virket på bildene, de lyse veggene hjelper trolig. Kofferten er blitt pakket ut, klær og andre småting er blitt plassert i det lille av oppbevarings plass som er her. Skal en tur på Daiso i løpet av de neste dagene og handle inn diverse.

Shrine near Tokyo Tower5

Signatur

3 Responses to Welcome to Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives