elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Ukens spørsmål #1

Lotta spør:
girly) Hvor lenge har du studert japansk?

Jeg har likt Japan og det japanske språket siden jeg var 14 år gammel. Var vel i grunn studert det av og på siden da. I 2010 var jeg på topp og kunne omlag 200 kanji, alle hirgana og katakana. Det høres kanskje mye ut, men det er bare 10% av det du trenger for å lese en avis. Etter jeg kom tilbake fra Japan i 2010, var jeg sløv og det meste gikk i glemmeboken. For ett par måneder siden tok jeg fram bøkene igjen og nå sitter jeg noen timer i uken å studerer på egenhånd. Jeg vil være forberedt og ha språket på samme nivå som tidligere når jeg drar ned til Tokyo om noen uker. Å studere på egenhånd har fungert bra for meg, men det er ikke for alle.

DSC_3129

Signatur

6 Responses to Ukens spørsmål #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives