elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Rhinestone Bling – Stitch Iphone5

I helgen har jeg brukt flere timer på å blinge dette rubber/silicone iphone5 dekslet. Det er Stitch fra Disney, som er en av mine favoritt karakterer. Hvorfor? Naturligvis fordi han er en koalabjørn, det er mitt favoritt dyr som lever i det fri. Anbefaler å se filmen for å se hvor fint dekselet egentlig er! shiny2)) Til salgs 250kr + porto shiny2))

Stitch Iphone5_1

Stitch Iphone5_4

Signatur

16 Responses to Rhinestone Bling – Stitch Iphone5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives