elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Moving to Tokyo!

I slutten av mars skrev jeg dette innlegget, hvor jeg fortalte at jeg hadde kjøpt flybillett til Tokyo. Jeg har ikke fortalt hva jeg skal gjøre i Japan. Ferie tenker du sikkert, men denne gangen skal jeg på en mye større reise og opplevelse. Jeg flytter til Tokyo for å studere der i ett år! Om akkurat to uker onsdag 26 juni, sitter jeg på flyet på vei til min nye hybel på størrelse med en skoeske.

Dette har vært en av mine største drømmer og et stort ønske siden jeg var 14 år gammel.
Nå som drømmer holder på å bli virkelighet begynner jeg å bli nervøs. Har mange tanker og ulike følelser i kroppen. Jeg er redd for ikke klare å gjennomføre, stryke i fag og ikke klare å få ny venner.

Jeg kommer naturligvis til å dele mine opplevelser og erfaringer her! Jeg håper at jeg skal klare å lage mange vlogs og har flere ideer i tankene, men tar også gjerne i mot forslag.

Jeg tenker å starte opp en shopping service i liten skala. I starten kommer jeg kun til å handle i butikker, ikke online. For mer informasjon og priser se «Shopping Service» oppe i menyen.

17 mai 2013_39

Signatur

25 Responses to Moving to Tokyo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives