elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Maiko Makeover Video

Jeg har endelig klart å somle meg til å lage en kort video i 200% fart som viser litt av maiko forvanlingen fra start til slutt. Dette var en utrolig flott opplevelse, som jeg ofte tenker tilbake på. Alle var veldig profesjonelle og fotografen fikk meg raskt til å føle meg trygg foran kamera. Absolutt noe jeg kunne ha tenkt meg å gjøre igjen om jeg får sjansen ved en senere anledning.

maiko1

maiko3

maiko2

Signatur

21 Responses to Maiko Makeover Video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives