elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Goodbye Norway

Den siste uken har vært hektisk. Tingene mine er blitt pakket ned, satt til oppbevaring. Jeg har kastet, pakket, rotet, pakket, ryddet og alt det om hverandre utallige ganger. Jeg har sakt adjø til familie og venner, med mye tårer inkludert. Nå er kofferten ferdig pakket og klar til avreise. I morgen tidlig setter jeg meg på flyet, jeg har både småstein og sommerfugler i magen på samme tid. Det er nesten uvirkelig å vite at jeg ikke skal være i Norge på ett helt år, rart å forlate landet jeg er født, oppvokst og har bodd i hele mitt liv. Likevel er jeg positiv, og vet at det som er i vente blir en stor utfordring og livserfaring som jeg kan vokse på. 

Lørdag 27 april 2013_3

Signatur

7 Responses to Goodbye Norway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives