elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Antrekk – The Purple Dress

Overskyet og litt nedbør, men forsatt ok temperaturer på 16-18 °C. Skulle gjerne vært litt varmere, men jeg takker for all sol og varme jeg kan få. Jeg elsker sommer, kjoler og is! Jeg vet det blir mange varme og fine sommerdager i Tokyo, foråpentligvis i hvertfall 3 månender framover. Jeg er spent om jeg kommer til å like varmen like godt når jeg må sitte inn i et klasserom å pugge store deler av dagen, tropevarme og kanji er neppe en god kombinasjon sunshine))

Kjole: H&M
6 mai 2013_28

6 mai 2013_40

6 mai 2013_13

Signatur

7 Responses to Antrekk – The Purple Dress

 • elisabeth says:

  så fin <3 :D

 • Maria says:

  Vilken söt klänning!
  Kul att du kommer till Tokyo! Vilken skola ska du studera på? :)
  Tänk på att det är suuupervarmt här, så var försiktig ^^

  • Ulricke Alette says:

   Maria: Jeg skal gå på samme skole som deg, Kai!
   Jeg vet at det er varmt, har vært i Tokyo i midten av juli tidligere. Både gleder og gruer meg :P

 • Maria says:

  Vad kul!!! Då ses vi nästa termin då :D Vilken nivå börjar du, vet du det än?

  • Ulricke Alette says:

   Maria: Ja, vi treffes om ikke så lenge!
   Starter helt fra scratch på nybegynner nivå etter eget ønske. Alt jeg kan i dag er selvlært, så vil være 100% sikkert at jeg kan alt og har fått med meg alt før jeg begynner på et høyere nivå.
   Gleder meg til å begynne på Kai og utvikle språkkunnskapene!
   Jeg kommer også til å bo i Nakano-Ku, så kanskje vi treffes på toget innimellom? Hehe :)

 • Maria says:

  Haha där ser man :) Ja, då lär vi ses både i skolan och kanske omkring Nakano ^^ Lycka till med skolan!!

 • Linn Therese says:

  Så fint antrekk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives