elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Introduction in Japanese

Jeg har mange ganger fått spørsmål av familie og venner om jeg kan snakke litt japansk til dem og slik at de kan få høre hvordan språket høres ut. Jeg er litt for sjenert til å gjøre det spontant. Derfor har jeg lagt en liten introduksjons video av meg selv hvor jeg snakker kun japansk, men den er tekstet både på japansk og engelsk.

Signatur

8 Responses to Introduction in Japanese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives