Get Adobe Flash player

Circle Lenses – EOS Candy Pink

Etter å ha vært uten circle lenses over en lang periode bestemte jeg meg i vår for å gå til innkjøpt av ett nytt par. Jeg var veldig usikker på hvilken farge og merke jeg skulle velge, det er så utrolig mange fine linser ute på markedet nå. Jeg har lest mye bra om EOS Candy serien på flere ulike nettsteder ved ulike anledninger og bestemte meg derfor å bestille et rosa par. Jeg ville prøve noe nytt og andrledes. Linsene får du kjøpt her.

Generell informasjon
Styrke 0.00 – -10.00
Diameter: 14,50mm
Base Curve: 8,6mm
Water Content: 38%
1års bruk

divider1))

Farge
★★★☆☆
Jeg liker fargen, men den blender ikke så veldig godt med min naturlige øyenfarge (blå/grønn). Jeg tror nok disse passer best til personer med mørke øyne. Har sett bilder av jenter med brune øyne og disse linsene og det er veldig vakkert!

divider1))

Forstørrelse
★★★★☆
EOS Candy gir en fin illusjon av større øyne. Den svarte ringen rundt linsene, hjelper virkelig øynene “to pop”. Diameteren er stor på 14,5mm men samtidig gir ikke linsene en overvelmende stor forstørrelse. Dette er virkelig ett par linser som hjelper deg å skille seg ut i mengden.

divider1))

Komfort
★★★★★
Jeg er ikke vandt til å gå mye med linser, og bruker det kanskje ett par dager i uken eller ved spesielle anledninger. Første gangen du prøver på nye linser føles det gjerne litt ukomfortabelt, men etter en liten stund merker jeg ikke at de er på. Jeg har ingen problemer med å gå med disse linsene hele dagen. Øynene blir ikke tørr eller irritert.

øyne

16 mars 2013_32

16 mars 2013_31

Signatur

3 Responses to Circle Lenses – EOS Candy Pink

  • Kule linser!

  • ida C west says:

    Du burde absolutt ikke gå med dem hele dagen. Sirkel linser går ut over hele iris(i motsetning til vanlige linser) og er derfor skadelig for både øyet og synet, da øyet ikke får nok oksygen. Jeg bruker sirkel linser selv, så jeg mener absolutt ikke å hakke på deg, eller noe. Ville bare si det, i tilfelle du ikke var klar over det :) Du gjør selvfølgelig som du vil :) Men da jeg fik vite hvor skadelig det er for øyet å gå flere timer uten å få nok oksygen, kuttet jeg ned bruken til å bare bruke dem noen timer av gangen i spesielle anledninger :) De du har var iallefall veldig fine! Har selv ett par i rosa, ett par i svart, og ett i møreblått. Hehe :)

  • det der var creepy!;) tøft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives