elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Tidsfordriv

Sitter å koser meg med min gode venn Nintendo Dsi. Den er grei å ta opp når man har lite å gjøre. Jeg har veldig mange spill til denne konsollen, hele 15 stykker. Det er naturligvis noen som blir mer spilt enn andre, som Mario Kart. Er generelt glad i ulike Mario spill, ellers er pokemon og ulike japanske learning games en stor favoritt. Hardcoveret er kjøpt i Disney Store, Tokyo.

Nintendo DSi_2NEF

Nintendo DSi_3

Yep, I love my video games!
DSC_3474

Signatur

15 Responses to Tidsfordriv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives