elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

My Sunday Best

En dag i Oslo på vei ned til City for å møte med noen venner ble jeg stoppet opp av en hyggelig dame som spurte om hun kunne ta et bilde av meg til bloggen. Litt forfjamset og sjenert svarte jeg at det var greit. Etter litt posering og knising fram og tilbake, takket hun og ga meg et visittkort. Dette fant jeg igjen når jeg ryddet i lommeboken min og ble glad for at bloggen hennes fremdeles var oppe selv om hun ikke lengre er aktiv på den plattformen. Bildet er hentet fra bloggen “My Sunday Best”.

Kjole: H&M, Sko: Tokyo, Veske: Liz Lisa

1159588-10-1310307700863

Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives