elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Gratulerer med dagen kjære Vetle!

I dag fyller min kjære, søte, snille og omtenksomme lillebror hele 11år! Jeg er utrolig glad for at jeg har en sånn flott bror, selv om vi ikke treffes så ofte så tenker jeg på han daglig. Hvordan han har det og hvilke tanker han lager seg om verden.

Det føles ikke ut som 11år har gått, syns det var for litt siden jeg fulgte deg i barnehagen, for litt siden du kunne bli underholdt i timesvis av de samme filmene om og om igjen, for litt siden du var Kaptein Sabeltanns største fan. Nå er du blitt stor, og større skal du bli!

Jeg elsker deg kjære bror, Vetle love)

I vårt rette element, foran pc skjermen. Bror som søster.
2012-09-15 23.34.39

2012-09-15 23.36.27

Signatur

One Response to Gratulerer med dagen kjære Vetle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives