elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Wolverine

Jeg har for øyeblikket mitt åttende kull med hamsterunger i hus. De er passert tre uker og skilt på kjønn og tenkte dermed det var på tide å ta en ny photoshoot. Fikk dette blinkskuddet av Wolverine som er en Silver Grey Umbrous Longhaired Satin hann, kjempe sjarmør!

Don’t shoot, I come in peace! <3 Hamterunger 23dag_44 copy

Signatur

5 Responses to Wolverine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives