elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Purikura p.1

Purikura MÅ prøves når man er i Japan, det er helt obligatorisk i mine øyne. Ikke bare er det gøy å gjøre, men også kjekt å se tilbake på. Skikkelig fine minner! Dagfinn syns det var litt kleint og viste ikke helt hva han skulle gjøre, men jeg dro han med inn i en boks nesten hver dag mens vi var der. Her er to av settene som ble tatt mens vi var i Tokyo.

Purikura D&U (3)

Purikura D&U (4)

Signatur

10 Responses to Purikura p.1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives