elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Onsen

Noen bilder fra Oedo Onsen Monogatari som jeg besøkte ved to ulike anledninger sist jeg var i Tokyo. Der prøvde jeg for første gang sånn bad med fisk som spiser den døde huden på bena. Det var en litt spesiell føelse først, men etter en liten stund var det godt og føltes ut som å bli massert helt forsiktig. De har blant annet spise plasser, diverse aktiviter/leker for barn, naken bad for de som skulle ønske det og mye annet. Uteplassen var kjempe fin, og det var her vi tilbringte mesteparten av tiden vår.

Yukata

DSC_3187

DSC_3199

DSC_3210

Signatur

3 Responses to Onsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives