elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Nytt design & header

Jeg har de siste dagene sittet å jobbet med mitt nye design. I starten var jeg veldig usikker på hva jeg ville ha, men siden jeg er veldig glad i rosa og det er en farge som går mye igjen i vår bestemte jeg meg for å gå for rosa. Etter mye fram og tilbake, kom jeg opp med dette designet.

Tidligere design & header
Skjermbilde 2013-03-28 kl. 00.19.17

Nytt design & header
Skjermbilde 2013-03-28 kl. 00.21.55

Mia har naturligvis fått sin faste plass nederst til høyre.
Skjermbilde 2013-03-28 kl. 00.20.48

Signatur

13 Responses to Nytt design & header

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives