Get Adobe Flash player

Night out with the girls

En kveld når jeg var i Tokyo møtte jeg Mia, Amy og Irena. Disse jentene kom jeg i kontakt med over internett. Mia & Amy søkte etter andre utlendinger som var i Tokyo i samme tidsrom for å gå på shopping og gå ut med på kveldstid.

Vi møttes utenfor Shinjuku stasjon for å så dra til Kabukicho, som er Tokyo’s red light district. Det er en livlig del av byen på kveldstid med masse spennende å så på (som resten av Tokyo), blant annet flere host & hostess klubber du kan telle, barer, restauranter og mye mer. Vi bestemte oss for å dra på karaoke, jeg og Mia sang «I’m a barbie girl», det er i grunn en av få sanger jeg kan hele teksten på. Når kvelden begynte å gå mot slutten tok vi purikura som et minne.

Slik så sminken min ut for kvelden.
DSC_2813

DSC_2823

DSC_2822

DSC_2821

Signatur

12 Responses to Night out with the girls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives