elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Konkurranse – Bli ukens blogg #1

Tenkte jeg skulle begynne med noe nytt som heter «ukens blogg». Jeg kommer til å trekke en heldig vinner som får bilde (bruker bilde fra vinneren sin blogg) og link i sidemenyen min. Vinneren blir også annonsert i ett eget innlegg. Jeg trekker og annonserer vinneren på lørdag.

For å bli ukens blogg må du:

  • Legg igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet.
  • Like facebook siden min HER (jeg sjekker om dette blir gjort).

16 mars 2013_8 copy copy

Signatur

10 Responses to Konkurranse – Bli ukens blogg #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives