elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

God morgen!

For flere av dere er trolig en eller flere kopper med kaffe uhyrlig viktig om morgningen. Får du ikke den blir du ordentlig trøtt, gretten og kanskje litt irritabel, noen som kjenner seg igjen? Jeg derimot kan ikke fordra kaffe, men syns det er forfriskede å drikke en stort kopp med appelsinjuice. Akkurat nå drikker jeg av favoritt koppen mitt som har et bilde av Mia og teksten «Gullet mitt», mens jeg sitter å ser på serien «Revenge».

DSC_0639

Signatur

7 Responses to God morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives