elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Gårsdagens outfit

Dette var gårsdagens outfit! Endelig fikk jeg tatt noen fine bilder hvor jeg kan vise fram den flotte Marius genseren som min bestemor har strikket til meg. Den sitter som ett skudd og er i min yndlingsfarge, som er rosa. Bildene ble tatt like før jeg og Mia dro til hundefrisøren for en etterlengtet klipp.

Lue:Liz Lisa, Genser: Hjemmestrikket Marius, Singlett: Vera Moda, Bukse: Bik Bok, Sko: Bianco

DSC_0675

DSC_0679

DSC_0693

DSC_0676

Signatur

20 Responses to Gårsdagens outfit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives