elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Flybilletten er bestilt!

Nå er flybilletten bestilt, kjøpt og betalt for. Om akkurat tre måneder med avreise onsdag 26 juni sitter jeg på flyet på vei til Tokyo! Akkurat nå gleder jeg meg mest til å gå på shopping i Shibuya 109 (spesielt Liz Lisa og Ank Rogue), spise crepe og få praktisert japansken da den begynner å bli ganske rusten.

Meiji Shrine3

Signatur

20 Responses to Flybilletten er bestilt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives