elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Et litt annerledes flyttebyrå

En annerledes og meget unik flyttemetode. Hadde det vært så enkelt å flytte fra en leilighet til en annen, hadde det skapt mye mindre hodebry, irritasjon og frustrasjon for de fleste av oss. Japan slutter aldri å overraske med sine artige og unike metoder å gjøre ting på!

Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives