elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Doggie Magazines

Kinokuniya er en enorm bokhandel på hele 8 etasjer i Shinjuku. Selv jeg som ikke er en stor bok entusiast tilbringte jeg land tid i butikken. De har absolutt alt du kunne tenke deg, de har også en hel etasje dedikert til engelske bøker. Jeg ble mest fascinert over utvalget de hadde om hunder og til hundeeiere. På bildet under ser dere et lite utvalg av bare hunderelaterte blader og bøker.

DSC_2820

DSC_2818

DSC_2819

Signatur

5 Responses to Doggie Magazines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives