elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Dagens outfit

Solen har skint over Bergen de siste ukene, selv om det bare er noen få pluss grader må dette nytes. Jeg og Mia brukte anledningen til å gå ned i parken og ta flere bilder av oss begge. Vi hadde egentlig planer om å dra inn til byen å kjøpe mer hamsterfôr (igjen!). Det går masse fôr når man har 16 hamsterunger i hus, de spiser og spiser. Dette slapp vi da samboeren kunne gå innom dyrebutikken på vei hjem fra jobb. For å lese mer om hamsterungene våre gå inn på oppdretts egen nettside HER.

Kåpe: Bik Bok, Genser: Liz Lisa, Singlett: Vera Moda, Bukse: Bik Bok, Sko: Liz Lisa, Sløyfe: Tokyo

21 mars 2013_12

21 mars 2013_18

21 mars 2013_49

21 mars 2013_40

Signatur

15 Responses to Dagens outfit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives