elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Dagens outfit & Oz

Gårsdagens lørdag var en veldig koselig dag! Jeg og kjæresten dro tidlig til byen for å nyte finværet. Det ble litt shopping og blant annet årets første kuleis ute, gammeldags vanlje fra diplom is – mmmm! Senere på ettermiddagen dro vi på kino og så «Oz, The Great and Powerful», den var ikke i nærheten av like spennende som traileren ga den ut for å være. Hadde en del høyre forventinger til filmen.

Kåpe: Bikbok, Genser: Liz Lisa, Skjørt: Liz Lisa, Knee High Socks: H&M, Veske: Liz Lisa, Sko: Bianco

16 mars 2013_52

16 mars 2013_80

16 mars 2013_90

Signatur

15 Responses to Dagens outfit & Oz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives