elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Current wants

Jeg har mange vår ferske antrekk på ønskelisten min akkurat nå. Jeg er veldig glad i pastell farger da spesielt rosa og mint, virkelig freshe farger! Alt det du ser på bilder er fra to av mine favoritt merker i Japan, Liz Lisa og Ank Rogue.

Skoene og 3 way vesken blir forhåpentligvis mine i april!

Wants

Signatur

8 Responses to Current wants

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives