elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Blinkskudd

Dette bilde er absolutt en av mine største favoritter og jeg syns selv dette er et ordentlig blinkskudd. Skarpheten, fargene og kontrastene er godt balansert (syns jeg). Rett ut fra kameraet uten redigering. Bildet ble tatt i Tama Zoo, Japan.

DSC_3278

Signatur

7 Responses to Blinkskudd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives