elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Pokemon Center in Tokyo

Pokemon Center in Tokyo
Pokemon Center er en butikk dedikert bare med pokemon artikler. De har alt fra kort, mat, hus artikler, bøker, spill og mye mer. De ansatte er hyggelige og hjelper deg mer enn gjerne. Jeg prøvde å finne en Psyduck figur, men viste ikke det japanske navnet. Etter litt fram og tilbake endte jeg opp med å holde hendene på hode og vippe det fra side til side slik som han gjør. Da skjønte hun hva jeg mente og begge fikk en god latter!

Posing infront of Pokemons!

Signatur

One Response to Pokemon Center in Tokyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives