elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Lørdag

Lørdag
I går tilbringte jeg og kjæresten en veldig kjekk og koselig dag sammen. Den startet relativt rolig med noen timer foran pc skjermen. På ettermiddagen dro vi til Åsane senter hvor han insisterte på det sterkeste å kjøpe meg nye klær og tilbehør. Etter noen timer var vi begge trøtte og sultne og forlot med mange bæreposer i hendene. Jeg ble spandert på klær, undertøy, tilbehør og mat for nærmere 2000kr. Jeg kunne bare glemme å betale noe selv. Verdens snilleste kjæreste <3

Naturligvis klarte vi å glemme å ta bilde av oss, så her kommer et eldre outfit bilde.

DSC_3372

Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives