elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Innkjøp: sko

Innkjøp: sko
Disse skjønnhetene ble med meg hjem fra Binco. De passer perfekt til min stil. Jeg foretrekker å gå i kjoler og skjørt, men de passer også til jeans. Med sin lille og tjukke hel, kan man gå lenge med skoene uten å få vondt i bena. Jeg blir helt utkjørt i bena av å gå i høye heler etter noen timer, så disse er midt i blinken for meg.
New Shoes

DSC_3678

Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives