elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Happy Valentine

Happy Valentine
Jeg håper alle hadde en koselig alla hjärtans dag i går og tilbringte den sammen med deres nærmeste og kjære. Jeg og Dagfinn har hatt en rolig dag, når han kom hjem fra jobb hadde han med seg både roser og sjokolade! Resten av kvelden slappet vi av, spiste god mat og tok hos noen games i dota2.

Røde roser fra Dagfinn_2

Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives