elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Bergen after dark

Bergen after dark
Jeg syns det er vanskelig å finne inspirasjon og objeter å ta bilde av på vinterstid. Vi pakker oss godt inn i store mørke jakker, som ikke er spesielt flattering på bilder. Det blir tidlig mørkt ute og været i Bergen er meget ustabilt.

Disse to bildene ble tatt etter at mørket hadde lagt seg over Bergen. Det øverste er tatt fra altanen vår, vi har veldig god utsikt! Det nederste er tatt litt nede i gaten når jeg var ute å gikk tur med Mia i kveld.

DSC_3747

DSC_3811

Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives