elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Ny header

Ny header
Da har jeg endelig somlet meg til for å lage ny header til denne mildt sakt døde bloggen. Det kommer muligens til å bli mer aktivitet mot sommeren, men mer ønsker jeg ikke å si på dette tidspunktet da ingenting er bestemt riktig enda.

Jeg lagde først den øverste, men syns den ble upersonlig selv om jeg likte Koi fisken godt. Dermed satt jeg meg i tenke boksen å kom opp med den nederste headeren. Personlig ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Jeg syns den forteller mye om meg selv og mitt liv.

Header

Mia er en stor del av livet og det har hun vært i mange år. Min trofaste bestevenn med masse kjærlighet å gi til alle. Derfor ble det helt naturlig for meg å inkludere henne her.

Maiko bilde av meg selv reflekter min fascinasjon for Japan og den japanske kulturen.

Tredje bilde er et purikura bilde av meg og Dagfinn.

Thor viser til hamsteroppdrettet jeg driver, kjærligheten for arten samt favoritt fargen min hos syriske hamstre – Brown Eared Silver Sable.
Signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives