elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

HamsterGlede oppdrett registrert oppdretter hos NHF

I går (18.12.11) fikk jeg beskjed fra Lene som er styrerleder i norsk hamsterforening at jeg besto oppdretterprøven! Hun fortalte meg at hun var veldig imponert og begynt nesten å gråte på grunn av at jeg hadde svart så godt på de ulike oppgavene. Jeg er glad for at jeg begynte å lese i god tid da genetikken var spesielt vanskelig, men jeg bestod på første forsøk noe som jeg er veldig stolt over! Det er kjempe gøy å ha bestått oppretterprøven, dette beviser at jeg vet hva jeg driver med og det er også en trygghet for kjøperne.

Link til hamsteroppdrettet mitt – HamsterGlede

Jeg kan nå stolt presentere meg som den fjerde registrerte oppdretteren hos NHF og den eneste på vestlandet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives