elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Mia fyller 5år!

I dag fyller verdens vakreste shih tzu 5år! Tiden har gått fort, og det føles ikke som jeg har hatt henne så lenge. Jeg er utrolig stolt og glad i henne. Mia er ikke bare vakker på utsiden, men har også en ubeskrivelig vakker sjel. Ingen kan erstatte henne. Må vi få minst 10år til sammen. Gratulerer så mye med dagen din i dag! Mamma elsker deg

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives