elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Statue of Liberty

På Odaiba har de en kopi av Frihetsgudinnen. Den er mye mindre enn originalen i New York, men er fremdeles kjempe kjekk å få med seg. I bakgrunnen ligger Rainbow Bridge. Den er helt fantastisk vakker på kveldstid.

Masa viste meg rundt på Odaiba før Dagfinn kom til Tokyo. Veldig greit å kunne dulte etter andre og bli tatt med på de beste stedene! Dette var til stor hjelp når jeg og Dagfinn tok turen alene til Odaiba senere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives