elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Ett av verdens største pariserhjul!

Her er noen bilder fra ett av verdens største pariserhjul. Denne attraksjonen ligger på Odaiba, som er en stor kunstig øy. Man har utrolig flott utsikt under turen. En kan velge mellom vanlige vegger/vogn eller glassvegger og glassgulv. Jeg var dessverre for feig for glassvarianten, men turen var fremdels kjempe koselig! Dagfinn trivdes spesielt godt i solen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives