elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Asian poses

Det er så ufattelig deilig å være ferdig med alle skriftlige eksamener nå, den muntlige tror jeg blir “piece of cake”. Akkurat nå sitter jeg bare å venter på at helgen skal bli over så fort som mulig, jeg har nemmelig frisør time på mandag + at det er det bare 1mnd igjen til Tokyo! <3

Kos dere masse i helgen!

Noen “asian poses” bilder jeg tok i vinter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives