elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Outfit en “vårdag” i Mai

Outfit bilde fra fredagen. Etter veksten vises grusomt godt på disse bildene, heldigvis er det bare 1mnd til jeg skal til frisøren! Det kommer til å bli fantastisk deilig! Sitter å vurderer om jeg skal få en litt mer naturlig farge i håret i stedet for den veldig unaturlige bleik fargen. Klarer aldri å bestemme meg!

T-skjorte: Kappahl, Singlet: H&M, Bukse: Only, Linser: Freshlook colorblends brown

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives