elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Hele veien fra Dubai

Min bestemor var i Dubai for ikke så lenge siden, og der bestemte hun seg for å plukke opp disse søte små! Opal øredobber! Jeg bare elsker steinen opal, det har jeg gjort siden jeg var liten. Opal kommer i forskjellige farger, tror jeg kun har den blågrønne steinen fra før, men nå fikk jeg en helt hvit. Glansen i steine kommer absolutt ikke fram på disse bildene dessverre, og de er mye penere i virkeligheten! Se bort i fra de røde ørene mine er dere snill, var akkurat kommet inn.


One Response to Hele veien fra Dubai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives