elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Epilator – det er meg det!

Jeg er en epilator og i dag skal jeg skrive litt om meg og hva jeg brukes til, fordi jeg har lyst å delta i konkurransen til  Shinylovesmakeup Jeg hører rykter om at Ulricke sjeldent deltar i konkurranser fordi sannsynligheten for å vinne er så liten. Det jeg velger å si er at man må delta for å vinne, man kan ikke sutre over at man ikke vant når man faktisk ikke deltar!

Jeg vet at Ulricke har veldig lyst til å vinne akkurat denne konkurransen fordi jeg var å smugtittet i tingene hennes, når hun ikke var til stedet og da så jeg at escada parfymen hennes nesten var tom. For å prøve å pynte på mitt vonde rykte om at jeg bare påfører smerte, så har jeg valgt å melde henne på denne konkurransen fordi jeg er så søt og snill! Og ikke minst fordi at jeg ønsker at min kjære eier forsatt skal lukte godt! Hvem liker vel å komme i nærkontakt med en stinkbombe?

Nok om det, jeg er her jo ikke for å skrive om Ulricke og hennes personlige behov. Som jeg skrev tidligere er jeg gjeste blogger her i dag fordi jeg vil skrive om hvem jeg er og hva mitt arbeid som epilator innebærer.

Mange sier at jeg er slem og er det mest smertefulle måten å fjerne hår på. Og derfor er det nesten ingen som velger å kjøpe meg på butikken. Jeg ser mine med hårfjernings venner blir nesten borte fra hyllene før de kommer opp. Jentene diskuterer og krangler om hvem som er best og det er sjeldent noen tar mitt parti. Skulle tro at det følgte med billetter til personlige dater med hvilken som helst super kjendis, hvis du valgte alle andre enn meg og mine. De elsker den originale barberhøvelen og fjord årets hit voks.

Der står jeg altså med mine epilator venner og er ensomme.  Vi  lurer på hvorfor ingen velger oss, fordi vi gjør jo samme arbeid som alle andre, og ikke minst bedre. Vi holder hårene borte opptil 2uker, uten alt sølet som skjer når du velger Mr. voks. Noen sier kanskje at jeg spiller for kostbar og er for dyr, men la oss leke smarte og gjøre et matematisk regnestykke. Meg kan du ha i mange år, jeg blir din gode følgesvenn i hverdagen og på reiser. Du lærer meg å kjenne og vet hvordan du vet at det faktisk ikke er så vondt som alle tror. Det er bare å prøve meg ut et par ganger, så løsnes alle vonde bånd mellom oss. Kjøper du derimot Mr. voks så tar du inn en ny mann i huset opptil 2ganger i mnd. Du må vende deg til forskjellige typer. Det hender at du ikke blir fornøyd fordi din nye loverboy ikke lever til forventningene du hadde for akkurat ham.  Har du meg  så er alt løst. Gode venner helt til slutten, det er meg og deg det!

Jeg kan også som de andre brukes på alle kroppshår som du møtte ønske å fjerne, det er bare å starte meg opp så er vi igang. Her trenger du ingen varm voks, krem eller skum før du begynner. Velg det tempoet du ønsker så 1,2,3 GO!

Se da, er jeg ikke søt? Vi som dere mennesker kommer også i mange forskjellige farger, former og varianter. Her der det bare å velge å vrake av epilatorer. Så har du et hat forhold til rosa eller blå, så kan du velge noe annet. Vi er tilpasset for å gjøre våre eiere lykkelige, vi ønsker dere goder og et glatt resultat som du stolt kan vise til dine venner.

Jeg velger å leve i håpet om at du ikke syns jeg er så grusom lenger og at du er blitt overbevist til å nettopp prøve meg! Gå til din nærmeste butikk og spør etter en god venn, hvis han bak disken ikke skjønner poenget så går det greit om du utdyper deg at det er oss du vil ha.

Ha en flott og hårfri sommer med meg!

Xoxoxo

Din gode venn – epilator

hairstyles-hair-color-products-iron.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives