elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Colorful Bracelet

Kjøpte ett kjempe søtt armbånd på en glitter lignende butikk i Murmansk, eneste forskjellen var at mye av varene i butikken var kjempe søtt. Masse pastell farger! Perfekt for å friste opp garderoben til å komme inn i vår modus med freshe farger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives