elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Barbie king size circle Brown

Her er det andre parret med barbie linsene som jeg kjøpte.

Review på de grønne kan ses her. Jeg er like fornøyd med disse linsene på lik linje med de grønne. Merkelig nok heter de andre “big size” og disse “king size”, og det skjønner jeg ikke noe av siden begge har lik diameter 14,5mm. De er super behagelige og jeg kan bruke de opptil 8timer uten å merke noe ubehag, les reviewen på de grønne linsene hvis du vil vite mer “indepth”.  Linsene er kjøpt fra Pinkyparadise. De har et stort og flott utvalg av circle lenses, jeg anbefaler de på det sterkeste!

9 Responses to Barbie king size circle Brown

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives